lauantai 23. helmikuuta 2013

Tuunattuja sämpylöitä

Viikolla nuo sämpyläaskartelut olivat sen verran kova hitti, että viikonlopuksi tilattiin lisää. Pari vuotta sitten maistelin systerin erobileissä taivaallisen hyvää vuohenjuustoleipää ja siitä lähtien olen metsästänyt siihen reseptiä. Päädyin kokeiluissani ihan perinteiseen sämpylätaikinaan, jota sitten maustettiin basilikalla, aurinkokuivatuilla tomaateilla sekä vuohenjuustolla ja käärittiin korvapuustin tavoin.

Taikina asteen pehmeämpää kuin viime kerralla.

Tuoretta basilikaa, aurinkokuivattuja tomaatteja ja vuohenjuustoa.


Varovaista maustamista, ensi kerralla tuhdimmat täytteet jos ei maku riitä.

Rullalla ja vuokaan, jotka varta vasten kävin eilen Ikeasta hakemassa.

Valmis lopputulos, sen verran oli nälkä etten jaksanut pahemmin enää kohotella. Uuniin vaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti