perjantai 15. helmikuuta 2013

May the force be with you.....just add some gasoline

Eilinen rautakauppareissu ei mennyt ihan putkeen :D :D :D

Olin jo paria päivää aikaisemmin huomauttanut tuosta jännästä merkkivalosta, joka vilkahteli auton mittaristossa. Minulle kuitattiin että "ei tässä vielä mitään hätää ole kun se sammuu kuitenkin hetken päästä". Ajattelin ettei omaa neuroottista tankkaamistapaani tarvi sen enempää muistutella, kun toinen osapuoli on hyvin tietoinen etten pidä bensavalon loisteessa kruisailusta pätkän vertaa. Varsinkin tässä tapauksessa kun kyseessä on vanha auto, jonka mittaristoon voi luottaa kuin Neuvostoliittoon. Ja kuinkas sitten kävikään...


Janoinen Vader, vittuuntunut kuski kilauttamassa kaverille ja apukuski kameran takana nauramassa katketakseen.

Helsingissä on tottunut siihen että kaikki on mukavan lähellä tai vaihtoehtoisesti ihan helvetin kaukana, kuten tässä tapauksessa lähin huoltoasema. Onneksi löytyi toveri, joka saapui hetken päästä paikalle mukanaan kannu menovettä.

Tankkia täyttämään ihan "pienen" piruilun säestyksellä XD.

Nooh, nyt meidän rempparassin varustukseen kuuluu myös jerrykannu. Pikkujuttuja lukuunottamatta tuo viime syksyn hankinta on palvellut moitteettomasti, muuttoautona, pikaruokalana ja puskutraktorina.
Kesä tuli päristeltyä mopolla ja toki sekin asetti hieman haasteita remonttitarvikkeiden hankintareissulla. Syksyn tullessa olimme hetken pelkästään julkisen liikenteen varassa ja siitähän ei hommien ollessa kesken tullut yhtikäs mitään. Päätimme hankkia halvimman mahdollisen auton, mikä on suht kunnossa ja vuosi leimaa jäljellä. Niin pihaan ilmestyi tuo tonninpommi, rempparassi, Vader. Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Vader nimitys tulee avaimenperässä roikkuvasta Darth Vader figurista, joka oli ilmeisesti aiheuttanut huoltomiehessä huvitusta. Sillä viimeksi autoa huollosta hakiessa, huoltomies totesi avainta ojentaessa "olkoon voima kanssasi!".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti