keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Shoppailu päivä!!!


Olin haaveillut tästä päivästä jo monta viikkoa. Tänään pääsin shoppailemaan, siis pitkästä aikaa muuallekin kuin rauta- ja ruokakauppaan. Haaveilin tekeväni ihania löytöjä ja listasin pakollisia hankintoja.

Shoppailu-look. Lätsä päässä hiusväriä metsästämään.
Ja siinä sitten kävi niin kuin aina, eli kun luvan ja ajan kanssa lähtee ostoksille, ei löydä yhtikäs mitään! Tai no ei nyt yhtikäs mitään, mutta aika laihaksi saalis jäi. Ympärillä pyörivät kanssa shoppailijat alkoivat ahdistaa, sisällä kuuma ja ulkona kylmä. Alennusmyynnit ohi ja kaikkea. Blaah!

Päivän saalis:


Pari tuubihuivia: harmaa ja musta-valko-raidallinen, yksi väri lisää lemppari kynsilakkaani, kirkkaan punainen huulipuna, nappikorvakoruja joista voi taas toisen hukata ekan käytön jälkeen.

Pakolliset hankinnat: hiusväri, luottoripsari ja vaalea luomiväri.

Huomisen ystävänpäivän hengessä höpsöttelyyn lippulappusia <3

Rakas ystäväni ihastui jokin aika sitten kirkkaan punaiseen huulipunaan ja se sopii hänelle täydellisesti. Itse olen ollut huulikiiltojen vankkumaton kannattaja. Silmääni osui tuo herkullinen sävy kierroksellani ja päätin kokeilla pitkästä aikaa kunnon huulipunan käyttöä.

Huulipunaan totuttelua... Ville parka, huulikiillon pyyhkiminen pois oli asteen helpompaa ;).

Loppu illan kruunasi vielä hankinta kierros Ikeaan. Puuttuvat kylpyhuoneen kalusteet löysivät vihdoin tiensä kotiin ja samalla saimme pisteen "allaskaappi vs. laatikosto...aarrggh ei mahdu!! ja mites ne putket?"-pähkäilylle, joka on ollut vireillä jo monta kuukautta. 

Jäi sieltä käteen vielä vähän muutakin kuin pelkät kylppärikalusteet.

Huomenna vielä rautakauppaan hakemaan kattopanelit ja muut tilpehöörit. Loppuviikko riehutaan kylpyhuoneen kimpussa. Ehkä jo viikonloppuna pääsen vihdoin asettelemaan putelit ja purnukkani niiden omille paikoilleen. Alkaa tämä pahvilaatikko elämä riittämään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti