tiistai 12. helmikuuta 2013

Kulmien kestopigmentointi

Aikoinani kun harkitsin kulmien kestopigmentoinnin hankkimista, surffailin tunti tolkulla netissä eri keskustelupalstoilla etsimässä tietoa ja mielipiteitä asiasta. Nyt kun itse olen päätynyt ratkaisuun jossa hankin kulmien kestopigmentoinnin, voin todeta etten ole katunut päätöstäni päivääkään.

Kulmat olivat murheenkryynini numero yksi, sillä niitä ei vaan yksinkertaisesti ollut. Vaikka hiukset ja silmät ovat luonnostaan tummat, sen sijaan kulmakarvat ja ripset ovat hailut ja h-a-r-v-a-t. Siinä ei kestovärit pahemmin auta kun yksinkertaisesti ei ole mitä värjätä. Ilman meikkiä näytin kemoterapiapotilaalta, jopa siinä määrin että se aiheutti ihmetystä ja keskustelua minne ikinä siinä kuosissa uskaltauduinkaan. Joka aamuiseen pakkelointiin piti varata tovin verran aikaa ja tyttöporukalla liikenteessä ollessa sain aina ekan suihkuvuoron koska minun naaman piirtäminen kesti joka tapauksessa kauiten.

Kuvassa kulmat ilman meikkiä,, reilun vuoden jälkeen pigmentoinnista.

Mutta eipä enää... reilu vuosi on kulunut hankinnastani ja olen edelleen hyvin tyytyväinen vaikka suurin osa keskustelupalstojen ihmisistä varoitteli epätasaisesta kulumisesta ja siitä että ei kestänyt kuin vajaan vuoden.
Tottakai ihon uudistuessa kulmani ovat vaalenneet, mutta tunnen itseni edelleen niissä kotoisammaksi kuin luonnollisessa lookissani. Meikkaaminen on niiiiiiin paljon helpompaa. Mikäli haluaa tälläytyä enemmän niin silloin panostan kulmiinikin myös enemmän, mutta arkimeikissä vähän kulmakynää riittää. Mahtavuutta!

Ammattilainen, ammattilainen, ammattilainen...

Kestopigmentointi pitää ehdottomasti jättää ammattilaiselle ja mielellään hankkia kulmat kotimaassa. Kulmat joudutaan korjaamaan 3 viikon parantelujakson jälkeen ja yleensä tuo sisältyy hintaan. Oma taiteilijani lupautui tekemään myös toisen korjauksen samaan hintaan mikäli tarvetta ilmenee. Kulmien uudelleen pigmentointi vuoden - kahden jälkeen, mikä minulle alkaa olemaan aiheellista, suoritetaan yleensä puoleen hintaan. Tietysti nämä ovat tapauskohtaisia ja niitä kannattaa tiedustella kartoitusta tehdessään.


Ennen pigmentoinnin aloittamissa käydään tarkasti kynällä läpi millaisia kulmia lähdetään tekemään ja tähän hiomiseen suurin osa pigmentointiin varatusta ajasta meneekin. Kun sopiva malli on saavutettu aloitetaan pigmentointi aluksi merkkauksin. Tämä kohta on ainoa mikä sattuu, koska merkit pitää laittaa ennen puudutusaineen levitystä. Kipu ei ole sietämätön ja se on nopeasti ohi. Kun puudutusaine alkaa potkimaan niin loppu pigmentointi ei tunnu enää missään. Itse meinasin nukahtaa penkille, vaikka vierustoveri neuloi otsaani. Pari päivää kulmat tuntuvat kosketusaroille ja otsaa vähän kiristää, mutta ahkeralla rasvaamisella lopputulos on hyvä. Meikkiä ei saa käyttää viikkoon ja varmuuden vuoksi kannattaa pigmentointi varata sellaiseen ajanjaksoon elämässä, missä ei lähiviikkoina ole mitään kissanristiäisiä tai muuta ihmeellistä menoa.

Kulmat kynän avituksella.

Yhteenvetona sanottakoon että olen hankintaani tyytyväinen ja nyt uskallan kulkea pää pystyssä kaupungilla vaikka en aamulla olisikaan ehtinyt sipaisemaan meikkiä naamaan. Harkinnassa on myös eyelinerin kestopigmentointi ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti