maanantai 4. helmikuuta 2013

Palmikkotyyny

Muutama päivä ennen joulua alkoi sormen päissä tuntumaan tuttu kutina, jotain kivaa pitäisi päästä näpertämään. Surffailin netissä etsimässä ideoita ja kivaa pikku puuhaa pimeneviin iltoihin. Eksyin Weranna's Warehousin sivuille ja sieltä bongasin nuo ihanat Knit Hit Kit-käsityöpaketit. Kaikki tarvittava pakattuna kivaan pussukkaan. Tosi hyvä lahjaidea myös! Wink! Wink!

Tilasin kaksi "kittiä" palmikkoneuleisia tyynynpäällisiä. En ollut koskaan aikaisemmin tehnyt palmikkoneuletta, mutta luotin mukana tulevaan ohjeistukseen ja hyvinhän se sujui. Paketissa tuli myös "kylkiäisenä" Werannasin avainnauha, jonka toisella puolella oli kätevästi mittanauha. Kiva idea, joka tuli tarpeeseen jo neuloessa.

Lopputulos


Kuten kuvasta näkyy niin käsialassa on vähän toivomisen varaa pitkän tauon jälkeen, mutta uskon toisen tyynyn sujuvan jo paremmin. Ihan aloittelijalle tuo palmikkomalli ei ehkä sovellu, mutta onneksi sivustolta löytyy myös paljon muita helpompia vaihtoehtoja. Itseäni jäi vähän kutittelemaan tuo neulottu säilytyskori, sekä asuste-puolelta palmikkosäärystimet ja villasukat, mutta toinen tyyny valmiiksi ennen kuin tilaan mitään! Joku roti tähän hommaan ;)

Lisäys 18.2.2012

Toinenkin tyyny on nyt valmistunut ja ajattelin laittaa pari kuvaa lisää.

Tyynyn takaosa. Sovelsin vähän ohjetta tässä.

Verhot myös ilmestyneet sekä lamppu.

Knit Hit Kit pakettiin tosiaan kuului kaikki tarvittava: 5 kerää Novita Hanko lankaa (valitsemassaan värissä), 4 kpl:ta nappeja, ohje ja bambukierrepuikot. Paketteja on myös tilattavissa Novitan sivuilta, mutta siellä valikoima ei ole ihan niin laaja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti