keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Kesästä haaveilua

Mä en ole talvi-ihminen. Myönnän kyllä maiseman näyttävän tänä aamuna erityisen kauniilta kun puut ovat saaneet lunta oksilleen, mutta samalla kevät tuntuu taas kovin kaukaiselta konseptilta. Mutta kyllä se sieltä tulee.. :)

Ihan vähän houkuttelisi jo aloitella omaa pientä yrttipuutarhaa. Ajattelinkin nyt pistää pari inspiraatiokuvaa viime kesästä.

Yrttilaatikkoni

Löysin silloisen työpaikan roskalavalta tuollaisen puulaatikon. Sipaisin sen pintaan valkoista kalustemaalia ja kylkeen piti keksiä joku hauska teksti harmaalla tussilla taiteiltuna. En todellakaan osaa ranskaa, mutta google kääntäjän avulla saimme aikaiseksi mielestäni ihan huvittavan "paskoja vihanneksia", Pitkä kuuma kesä-leffan hengessä. Kieliopissa voi olla enemmän kuin vikaa, mutta kunhan se näyttää kivalle.

Hoitokissa Jojo osallistui aktiivisesti puutarhan kasteluun ja maisteluun.

Kesän mittaan puutarha kasvoi yrttien ja oman pikku herneplantaasin merkeissä. Ruuan laiton yhteydessä oli  kiva käydä noukkimassa parvekkeelta vihreää lautaselle ja mausteeksi pöperöihin.

Vähän jäi vielä matkaa kunnon hernekeittoon.

Tänä vuonna en taida uhrata aikaa ja energiaa herneiden kasvatteluun kun tuo saalis jäi melko laihaksi. Kirsikkatomaattia voisin kokeilla sen sijaan ja mitä nyt ikinä myymälästä matkaan tarttuu. Basilika on nyt ihan must kuitenkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti