perjantai 8. helmikuuta 2013

Kynsien leimaus

Innostuin tuossa jokin aika sitten kynsien tuunaamisesta. Omistin jo entuudestaan ihan kiitettävän lakka-arsenaalin, mutta luonnollisesti se on laajentunut tämän villitykseni myötä. Aikaisemmin olin mieltynyt melko hillittyihin värimaailmoihin, mutta nyt tuntuvat karkkisävyt miellyttävän silmää. ;)


Uudet lempparilakkani ovat Wet n Wildin uutuudet, joissa on uudellainen sivellin mikä tekee lakkaamisesta helppoa. Olen tässä tullut siihen tulokseen että kallis ei ole aina hyvää, tai ainakin tuo ns. halppismerkki toimii minun kynsissäni parhaiten. Ja mikä parasta, yhden kalliin hinnalla saa monta halpaa eri sävyissä.

Niin mutta se leimaaminen....

Kynsien leimaamis-tarvikkeet, kuvasta puuttuu puhdistuksiin kynsilakanpoistoaine.

Tilasin Pretty.fi sivustolta kynsienleimaukseen kuvalaatan ja leimasimen. Sivustolta löytyy myös suhteellisen idioottivarma ohje kynsienleimaus tekniikasta. Myönnän että harjoittelua tuo hieman vaatii ja nykyisessäkin lopputuloksessa on toivomisen varaa. Tällä kertaa ongelmana oli ettei valitsemani Goshin tummanharmaa lakka ollut tarpeeksi peittävää siistin lopputuloksen saamiseksi.












Leimaaminen pähkinänkuoressa:

1. Lakkaa haluttu kuvio kuviolaatasta
2. Poista ylimääräinen lakka kuviolaatasta.
3. Nosta kuvio laatasta leimasimella.
4. Leimaa kynsi.




Ruusukuvioista tuli vähän suttuiset, mutta nimettömän "Love" onnistui mielesäni ihan ok.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti