lauantai 23. maaliskuuta 2013

Turku Tour


Tänään oli ohjelmassa Turku-tour. Lähdettiin ajelemaan kohti Turkkusta iltapäivällä ja kun reissussa ollaan niin tottakai pitää häiriköidä kuskia ottamalla valokuvia. Kjeh, kjeh!



Mä halusin kans kuvaan.

En ehtinyt lakkaamaan kynsiä kotona, niin piti muuttaa rempparassi myös hetkellisesti mun kynsistudioksi.

Matkalla poikettiin katsomaan isännän vanhoja kotimaisemia, samalla kipaistiin myös Muurlan tehtaanmyymälässä. Harmi ettei siellä saanut kuvata, kun löysin vaikka mitä kivaa sisustustavaraa omalle haavelistalleni. Nämä jäivät päälimmäisenä mieleeni...


Muurlan ihanan retrot kattilat.

Matka jatkui kohti Saloa ja sieltä Halikkoon, jossa myöskin poikettiin sisustusmyymälässä. Tällä kertaa tosin kahvittelun merkeissä. Tilasin itselleni jääkahvin ja ehdinkin jo ihmettelemään mikä sen valmistuksessa oikein kestää. No se syy selvisi kun annos tuli pöytään.

Tämmöinen jääkahvi.
Vasemmassa alakulmassa oli vielä kupissa viinirypäleitä dipattuna valkosuklaakastikkeeseen, voi jestas että olivat hyviä. Pitää ehdottomasti testata tuota vielä kotonakin. Eli kahvin ja neljän erilaisen suklaa herkun voimin jatkettiin matkan tekoa.

Vihdoin Turussa! Ennen bilepaikalle siirtymistä piti käydä vielä katsastamassa pakolliset nähtävyydet.

Turun Linna
Botski ja nosturit.
Sotabotski.

On noi laivat vaan ihania, en tiedä mikä niissä niin kovin viehättää. Samoin viehättävät myös linnat ja majakat. Harmi ettei tällä kertaa ollut enempää aikaa, että olisi ehtinyt tuonne Turun linnaan sisällekin poikkeamaan. Ehkä ensikerralla sitten. Bileet sujuivat oikein kivasti ja kotiinkin selvittiin ehjin nahoin. Nyt ramaisee sen verran että on pakko mennä nukkumaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti