perjantai 8. maaliskuuta 2013

Perhoscupcakes

Hyvää naistenpäivää!

Vaivihkaa eilen illalla muistuttelin tästä "merkkipäivästä" ja saatoin mainita pitäväni kovasti tuosta tv:ssä mainostettavasta Koristeelliset kakut lehdestä. No okei, en vaan maininnut vaan toivoin ihan reilusti. Oli kuulemma lahjalistalla ilman erityismainintaakin.

Ilta tuli ja ovesta hiipi isäntä valkoisen ruusun ja kakkulehden kanssa. No pitihän sitä sitten heti alkaa kokeilemaan, kun lyhyen selailun jälkeen alkoi sormia syyhyttämään.Kaupasta vähän täydennystä leivontavarastoihin ja hommiin.

Tällä kertaa vain yksi tuli yli äyräiden uunissa.

Tänään keittiö pääsi myös tosi toimiin kun siellä hääräili kaksi kokkia yhtä aikaa. Minä leipomusten kimpussa ja Ville normitapaansa laittamassa ruokaa. Tortilla ilta tiedossa.



Tuo muffinssien leivonta oli se helppo osuus. Sitten koristeiden kimppuun. Edellisestä kerrasta jäi ylimääräistä sokerimassaa ja siitä perhosia vääntämään.

Perhosen pääsivät jääpalamuottiin jäähdyttelemään.
Voikreemia kokkailemassa.
Loppu illasta alkoi keittiössä olemaan niin turkasen kuuma, että sokerin ja rasvan kanssa leikkiminen oli melko haastavaa. Kaikki tahtoivat sulaa ja meidän minismegiin ei ihan kauheasti mahtunut kerralla jäähdyttelemään. 

Ekan harjoituskierroksen tulokset.

Perhoset olisi pitänyt ihan reippaasti vaan kaulia ohkaisemmaksi ja taittaa jyrkempään kulmaan. Mukana tullut glitteri jäi myös käyttämättä, kun ei ollut ohjeen mukaan kovin suositeltavaa syötäväksi. Voikreemi meinasi sulaa koko ajan ja viileämmässä ympäristössä vähän helpommin työstettävää.

Tähän voi vaan todeta.."liian paksu perhoseksi".


Nyt täällä kellitään aikamoisissa sokeriövereissä ja kattoo miten tuo uni tulee silmään. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti