sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Smooth sunday!


Se olis taas sunnuntai! Aurinko paistaa ihanan keväisesti ja pakkanen paukkuu. Meidän yksiössä meinasi jo heti aamulla saada lämpöhalvauksen kun talouden ainoasta ikkunasta paistaa aurinko suoraan sisään ja patterit hohkaavat lämpöä talveen. Pikainen kuositus ja liikenteeseen.

Mango-Kookos-smoothie

Aamupalaksi meidän kotikokkimme askarteli ihanat smoothiet tuoreesta mangosta ja kookosmaidosta. Oli ihan huippuhyvää ja saa kyllä tehdä jatkossakin. Lisäksi kahvia koneeseen, pipo päähän ja ulkoilemaan.



En ollut paikan ainoa pullasorsa.

Aurinko paistoi niin kirkkaasti että kuvia ottaessa ei nähnyt puhelimen näytöltä yhtikäs mitään, joten räiskin vaan menemään. Piti vähän ottaa kuvia muistojen arkistoihin.

Töölönlahdella.

Se verran porukkaa oli jäällä seikkailemassa, että uskaltauduttiin itsekkin oikaisemaan Töölönlahden poikki. Porukkaa oli kivasti liikenteessä ja maisemat olivat kauniita. Pukeutumisen kanssa vaan oli tuskallista, varjossa kylmä ja auringossa tuskaisen kuuma. Jään poikki tassuteltuamme oli pakko pysähtyä hetkeksi vilvoittelemaan, sen verran tuo kevät aurinko lämmitti.

Raitapipot areenalla.

Ja ostoslistalle: uudet aurikolasit. Nyt voi parin tunnin reippailun jälkeen ottaa loppupäivän rennosti ja suunnitella kesälomareissua. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti