torstai 21. maaliskuuta 2013

Normi kauppareissu


Jotenkin on jo tottunut siihen että kaikki asiat pystyy nykyään hoitamaan netissä, paitsi pankkiasiat. Tänään siis piti raahautua tiskille asti kun haluttiin perustaa yhteinen taloustili, eli niinkin yksinkertaisesta asiasta oli kyse kuin rinnakkaiskortin tilaaminen. Onneksi S-pankki palvelee myös iltasella kauppareissun yhteydessä.

Tilanne meni suurinpiirtein näin. Henkilöllisyyksien tarkistaminen ja asian esittäminen, sitten menikin viralliseksi.... Kaikkitietävän virkailijan edessä kysyn sinulta Katja haluatko ottaa Villen bonuskortti kumppaniksesi ja jakaa hänen kanssaan bonukset ja s-edut niin myötä- kuin vastoinkäymisissä? S-bonuskortti on nyt tilattu merkiksi yhteisestä taloustilistänne......
Jumalaton määrä allekirjoituksia myöhemmin.. Julistan teidän nyt S-korttikumppaneiksi, kunnes kuolema tai henkilökohtainen konkurssi teidän erottaa. Voitte nyt suudella asiakasomistajaa.

Tiskiltä poistuttaessa molemmille jäi vähän sellainen fiilis, että ohhoh...mitähän nyt tulikaan tehtyä. Asteen verran liian virallista, kas kun ei todistajia tarvittu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti