maanantai 22. huhtikuuta 2013

Sekalaista tajunnanvirtaa viime päiviltä


Luvassa sekalaispäivitys. Sen verran väsyttää ettei pysty muodostamaan yhtenäistä kirjoitusta ja muutenkin tuntuu tuo ajatus kovin poukkivan tänään.

Viime päivät on mennyt melko pitkälti töissä riehuessa. Sivusilmällä olen seurannut SM-liigan finaalin tapahtumia, sillä patasydän sykkii. Yritin epätoivoisesti etsiä tietä katsomaan finaalimatseja netistä, mutta turhaan. Yksin oikeudet nelonenProlla ja 40€ maksu parista pelistä tuntuu aika kohtuuttomalta. No ehkä mä pärjään pelkän netin tietojen varassa ja tarkoitus olisi suunnata Poriin voitonjuhliin mikäli töistä vapaata heltiää. Hyvät bileet on tiedossa oli se mitallin väri kumpi tahansa.

Simatkin saatiin pulloon saakka.

Simatkin tosiaan saatiin pullotettua ja pari pulloa on jo juotukkin pois. Ihan hyvää tuli. Ensi kerralla hippasen lisää sokeria. Yhtenä päivänä sain kunnon repeämiset heti aamulla kun huomasin herran käyneen löysäilemässä korkkeja ja ilmeisesti paine oli yllättänyt. Ajattelinkin että kylläpäs se jääkaapin pinta kiilsi, mutta seinässä olis hyvä varpusparvi kuvio.Oli ilmeisesti hämärässä jäänyt huomaamatta, mutta kirkkaassa päivän valossa ei voinut muuta kuin nauraa! :D

Rautakauppa tuliainen

Viikonloppuna minä suuntasin tunnollisesti töihin ja isäntä jäi pitämään kotia pystyssä. Rautakauppareissulta mulle tuotiin tuliaisena viime kerralla kuolaamani valurauta-kyltti. Vanhassa talossa kuin asutaan niin mun mielestä tuo on aika passeli koriste vaikka eteiseen. Sen verran olen historiaan perehtynyt että ennen talon rakennusta vuonna 1928 tämä paikka oli melko pitkälle peltoja laidun käytössä. Ihan hauska katsella museovirastosta löytyviä kuvia tuolta ajalta kun nykymaisemasta ei ihan heti uskoisi samaksi paikaksi. Joten kyltin vuosiluvun mukaan täällä ei todellakaan ole tuolloin tapahtunut mitään.

Tänään kauppareissulla päätettiin ryhtyä maistelemaan muutamia tuotteita mitkä ovat noin työnpuolesta sattuneet silmään ja sitä myöten siirtyneet testattavien listalle. Jännä mitä kaikkea uutta ja kivaa ihmeteltävää ihan tavallisesta kaupasta voikaan löytää. Viihdyn siis toistaiseksi töissäni varsin hyvin ja ihmeteltävää riittää vielä pitkäksi aikaa...

Kahvi Jogurtti....no pakkohan tota oli testata. Ei mitään surperhyvää, mutta ei pahaakaan. Voi tarttua koriin uudelleenkin.

Nykypennut ostaa näitä ihan hulluna ja itsellä ei ole mitään hajua koko tuotteesta . Testataan!

Että tällästä tällä kertaa... jatkan pelin jännittämistä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti