perjantai 12. huhtikuuta 2013

Kevättä p*rkele!


Mulla on persus niin kipeenä ja syy tähän ilmiöön on kahdeksan tuntia jumppaamista pahvilaatikoiden kimpussa sekä rappusten ravaamista edes takaisin töissä. On se kumma jos ei tuolla riehumisella rupea nämä talven aikana kertyneet vararavintovarastot liukenemaan, bikinikuntoa odotellessa....yeah right! Tosin jos kevät edistyy tätä tahtia niin saatan ihan hyvin vielä ehtiäkkin.

Päästiin eilen kolmatta kertaa tänä talvena talkooavuksia auton irrotukseen tuosta meidän pihatieltä. Tällä kertaa naapurin kärry oli jumissa ja huolella, eikä se suostunut sieltä ehjin nahoin irtoamaankaan. Kotteroa tuli lioteltua kuumalla vedellä ja lapio heilui, silti jouduttiin käyttämään vielä rempasta ylijääneet puutavarat puntataksemme Ranskan autoteollisuuden ylpeyden tassuilleen. Huoltoreissu siitä tuli kun jäätyneet aurauslumet muotoilivat pohjaa uuteen uskoon. Kerran ainoastaan olen omalla autolla jäänyt jumiin ja olenkin nyt tullut siihen päätökseen että seuraava kottero joka tähän talouteen hankitaan onkin katu-kitymaasturi. Sisäinen kettutyttö viiltelee jälleen kerran ranteitaan tuosta periaate-päätöksestä, mutta aurauskulttuurin ollessa tällä mitä on niin en näe hirveästi muita vaihtoehtoja. Haluisin sellasen Gilmoren tyttöjen Jeepin.

Mun tuleva talviauto.

En tiedä mistä johtuu, mutta olen tässä parina viime päivinä tehnyt outoja bongauksia kadulta. Harmi ettei siinä tilanteessa ole tullut tajunneeksi napata kameraa esille, sillä siinä olisi ihan hauska idea kuvakollasille.
Bongatut esineet tähän mennessä:

- pehmolelu nalle ratikkakiskoilla
- vaaleanpunainen ruusu jalkakäytävällä
- skeittikenkä alikulkutunnelissa
- Reino-tossu sähkökaapin päällä

Hhhhmmm... mikäli bongaukset jatkuu, perustan sen kuvagallerian.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti