perjantai 26. huhtikuuta 2013

Pörssikursseja seuraillessa


Aikaisempaan duuniini verrattuna tämä nykyinen työni on kunnon aivot narikkaan hommaa. Jää aikaa pohtia omiaan ja tehdä jänniä havaintoja ympärillä pyörivästä maailmasta. Parina päivänä viime viikolla aloin kiinnittämään erityistä huomiota ihmisten lompakoihin ja kukkarovirityksiin. Paino sanalla virityksiin! Voi hyvä helsvetti sentään miten yksinkertaiset asiat voi tehdä vaikeaksi. Mielestäni kukkaro kun kuitenkin on sellainen kapistus mitä päivittäin käytetään niin tulee sen olla toimiva ja on sitä syytä silloin tällöin siivotakin.

Iski ihan hirveä polte uusia oma pörssiratkaisunsa. Halusin jotain pirteää vaihtelua perinteiseen, vähän väriä viivästyneeseen kevääseen. Lähdin töiden jälkeen kauppakeskukseen metsästämään uutta lompakkoa. Kriteerit olivat seuraavat: mielellään pirteän värinen, kirjekuori malli vetoketjulla. Jo muutaman liikeen jälkeen tunnuin lyövän kirveeni kiveen kunnolla. Perusmustaa oli tyrkyllä vaikka millä mitalla, mutta muut värit olivatkin sitten jo kiven alla. Stockalta viimeistään kuvittelin löytäväni sopivan mallin ja olisihan sieltä löytynytkin Guessin valikoimista. Ainoa pikku vika on että en voi sietää Guessin ylihintaisia, mukamas laadukkaita tusina tuotteita joita kävelee vastaan joka toisella kadun tallaajalla. Kierrän jatkossakin kaukaa, olkoon miten suosittu tahansa.

Tämmöiseen loppupeleissä päädyin, vaikka lukko ratkaisu ostohetkellä vähän mietityttikin. No se kestää minkä kestää.

Kärmestä kevvääseen!

Kärmeksen sisälmykset.

Uuteen lompakkoon muutettaessa tuli käytyä läpi kortit ja nakattua menemään vuosien varrella kertyneet täysin turhat "kanta-asiakaskortit" ja muut leimapassit. Uuteen osoitteeseen hyväksyttiin ainoastaa ne josta on oikeasti hyötyä. Ja tosiaan tuo ei ollut ihan se mitä lähdin hakemaan, mutta nyt parin päivän käytön jälkeen olen edelleen kovin tyytyväinen hankintaani.

Ja sitä väriä...

Kun pinkki lompakko jäi haaveeksi niin piti sitä jotain väriä keksiä harmaaseen arkeen. Jotenkin sitä vaan tulee itsellekin parempi fiilis kun kynnet on kivasti lakattuna. Olen myös ihastunut noihin kynsitarroihin, joilla saa pikku timantin loistamaan peukalon päähän. Pysyvät myös yllättävän hyvin töissäkin paikallaan! Näitä tarroja lisää kiitos, nam!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti