keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Pääsiäisen tuliaiset


Pääsiäisreissusta jäi matkaan mukaan myös seuraavat kapistukset....

Uusi avaimenperä.

Pysähdyttiin huoltoasemalla menomatkalla noutamaan muutama unohtunut artikkeli. Jäin heti ovenpieleen jumittamaan kun sisäinen harakkani löysi telineen täynnä kimaltavia avaimenperiä. Aikani niitä hiplattuani tuli Ville kyselemään haluaisinko mahdollisesti tuollaisen...DAA-A!!! No herra lähti sitten kassajonoon kermapurkin ja avaimenperäni kera. Itse lähdin metsästämään toiselta puolelta asemaa grillihiiliä. Jossain vaiheessa tuli mieleen että kaveri tönöttää yksin kassajonossa avaimenperän kanssa, jossa lukee I<3MyBoyfriend...tuli vähän kiire takaisin pelastamaan ihmiset vääriltä mielikuvilta. Oli myös se itsekin tajunnut tilanteen ja posket punottivat siihen malliin myös. Loppu hyvin, kaikki hyvin!

Toinen kotiin tuominen löytyikin sitten sieltä paikallisesta "kauppakeskuksesta". Jäin pyörimään pikku liikkeisiin sillä välin kun Ville meni marketin kylmäaltaille leikkimään suurta saalistajaa. Tykkään kovasti pyöriä tuollaisissa sekatavaraliike tyyppisissä kaupoista ja niistä tekee joskus mielettömiä löytöjä. Esim. täältä jäi mukaan kerä lankaa ja mukit.

Mun uudet mukit.
Mua lämmittää suunnattomasti kaikki vähän "vinksahtanut"....joku on siis jotain mitä sen ei pitäisi olla jne. Nämä keraamiset käytetyt kertakäyttömukit sopi siis tuohon formaattiin varsin hyvin.

Semmoiset tuliaiset itselle tällä kertaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti