sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Viikonloppu pläjäys ja pari kirosanaa


Eilen intouduttiin mekin viettämään ravintolapäivää kun isäntää alkoi hiukomaan iltasella. Kello repi kuitenkin sen verran paljon että suurin osa ravinteleista oli sulkemassa oviaan sillä samalla minuutilla. Lähdettiin kuitenkin köpöttelemään Kallioon ja kuviteltiin että joudutaan tyytymään johonkin kämäsiin pubiranskalaisiin. Toisin kuitenkin kävi...löydettiin ihan sattumalta viikko sitten auennut ravintola nimeltä Kombo Winebar & Kitchen. Aivan loistava palvelu, hyvää pikkupurtavaa ja tissuttelua. Hetken tunsi olevansa ulkomailla mussuttaessa tapas-tyyppistä ruokaa ja juoden espanjalaista siideriä. Ja mikä parasta, paikka ei todellakaan ole hinnalla pilattu. Lautasellinen häränhäntä voileipiä maksoi hulppeat 8€ ja oli suussa sulavaa! Siitä oli sitten hyvä tulla kotiin masun viereen nukkumaan.

Tänään Ville jatkoi parvi projektin kimpussa, sillä välin kun meikäläinen datailin urakalla. Hoidin rästiin jääneitä sähköisiä asioitani ja päivitin tietoturvan. Ei mennyt sitten elokuvissa sekään homma ja hetken kone oli niin juntturassa kun vaan olla ja voi. Tovi siinä meni että kiroilua kuului tasaisin väliajoin niin huoneiston ylä- kuin alakerrastakin. Nyt on tietoturva taas ajantasalla ja parveakin voi jo alkaa kutsua parveksi.

Kehikkoa...

Levytystä...

Levytettynä...

Ja mitenkäs ne ledit nyt sitten aseteltais...

Tilapäinen puujalkavitsi

Kun pienessä tilassa yrittää jotain rakentaa, tarkoittaa se sitä että ihan joka paikka on täynnä rempparoinaa. Tässä tapauksessa sahanpurua löytyy nyt mitä mielenkiintoisimmista paikoista...mm. mun housuista kun vaihdoin vaatteita pikku prätkäkierroksen kunniaksi. Ihmettelin hetken että mikäs siellä ahterissa nyt niin kovin pistelee, mutta sahanpuruahan se siellä. Rai, rai!

Mein tomsku ja basilika.

Basilika, kuoleman kielissä oleva Timjami, Salaattimix, ja itämistä odottavat sitruunabasilika sekä chili.

Tosiaan lähdettiin vielä illalla heittämään pieni lenkki hienon ilman kunniaksi. Käytiin patsastelemassa rannassa ja grillaamassa Regatalla makkaraa. Myönnettäköön että ehkä nyt pikku mopokärpänen taisi puraista minuakin...Oijojoi!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti