sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Superlaiska sunnuntai


Viikonloppuna päästiin taas kissavahdeiksi ja mikäs siinä ollessa kun tuon pyykki puolenkin pääsi hoitamaan pois päiväjärjestyksestä. Spade oli ihan pähkinöissään Villen viime näkemästä kasvaneesta parrasta, niillä oli koko illan niin hellää että meinasin jo vähän tulla mustasukkaiseksi. Sunnuntaina otettiin kitekateista mallia ja oltiin vain. Koko päivän ihan lötköpötkö olo.

Kaverukset ottaa rennosti.

Nuuh, nuuh...syötkö sä jotain?

Kuka, mitä, häh?

No en varmasti kato kameraan, jos kerran herätit mut ihan turhaan.

Tästä nykyisestä tilaihme asunnosta kun ei oikein löydy tilaa askartelulle niin päätin myös hyväksi käyttää systerin parveketta mun maalausprojekteihini. Näin kevään tullen myönnän että pikkaisen on parveketta ikävä, kun tuohon ikkunanlaudalle ei kovin kummoista viherkasvustoa pääse rakentamaan. Ehkä sitten jonain päivänä sitä tilaa on niin ettei tiedä miten päin olisi.

Tuninkia

Puulaatikkoihin tuli sipaistua vähän maalia pintaan. Nyt vain odotellaan että kuivuvat niin saadaan ikkunan laudalle niistä kivat yrttilaatikot. Näppärät nostaa sivuun siksi aikaa kun tuuletuksesta pitää huolehtia. Onneksi tässä on nyt pari päivää vapaata niin ehtii vähän puuhastelemaan kotonakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti