perjantai 3. toukokuuta 2013

Stand Up Goes Kulttuuritalo


Tänään oli ohjelmassa kerrankin virallista ohjelmaa. Illalla käytiin Sami Hedbergin keikalla Kulttuuritalolla. En ollut aikaisemmin käynyt katsomassa stand upia livenä noin isolta areenalta, pubikeikat ovat kyllä tulleet tutuiksi varsinkin opiskelu aikoina Kouvostoliitossa. En muistaakseni ole myöskään aikaisemmin nähnyt Hedbergiä livenä, sen sijaan youtuben videot on katsottu useampaan otteeseen. Tässä henkilökohtainen suosikkini...


Sami Hedberg - asikaspalvelu :D

Keikka oli juuri sitä mitä saattoi olettaa. Sai nauraa ja huolella. Poskipäät hellinä pari tuntisen setin jäljiltä. Se mikä oli ihaninta, yhtäkään juttua en ollut kuullut aikaisemmin. Tämä on usein ongelmana stand up keikoilla, varsinkin jos niissä käy tunnollisesti. Kyllähän sen ymmärtää ettei ihan joka keikalle pysty keksimään uutta materiaalia eikä ihan joka kymmenellekkään, mutta kun toistamiseen on vuoden sisällä samassa kaupungissa niin on juttujenkin syytä olla uusia. Sami Hedberg menee meikäläisen kastissa ihan sinne ykkösluokkaan jos suomalaisia koomikoita laitetaan riviin.

Sami Hedberg

Kulttuuritalolla 3.5.2013

Nappasin pari kuvaa keikalta, mutta kännykameralla ei noissa olosuhteissa kovin ihmeellistä laatua saanut aikaiseksi. Sen verran keikasta kuitenkin heräsi taas kipinä näihin iltarientoihin, että pitää alkaa vaanimaan kaupungin kulttuuritarjontaa sillä silmällä. Hauskaa oli!!!

Eilen ystäväni soitteli pitkästä aikaa juorupäivityksiä ja alustavasti sovittiin että pitää mennä kesällä joku päivä Korkeasaareen kummipoikani kanssa. Tottakai lähden mielelläni! Halusin sinne mennä itsekkin ja aina parempi jos on ns. rekvisiittaa mukana ja täten syy ihmetellä isoon ääneen tarhan asukkeja. Ottaa siis siitäkin reissusta kaikki ilo irti, ilman sen suurempia häpeän tunteita. Asiasta sovittaessa pälähti myös heti mieleeni seuraava stand up pätkä youtuben ihmeellisestä maailmasta.



http://www.samscomedyshop.com/

Niin ja keikalla oli myös kaikkea asiaan liittyvää tavaraa myynnissä. Itseäni huvitti yllä oleva jo pelkästään vanhan duunin puolesta...harmi että posteri oli kovin iso. Ei mahdu pukukaapin oveen :P


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti