torstai 20. maaliskuuta 2014

Vuosipäivä vol. 2


Jeps. Taas oli aika viettää yhteisen taipalemme vuosipäivää. Tänä vuonna se osui ajanjaksoon milloin mun kalenteri on hyvinkin täyteen buukattu ja stressikäyrä korkealla. Koulu alkaa vetelemään viimeisiään ja sen myötä tekemistä riittää, töissäkin pitäisi käydä siinä sivussa.

Maanantai

Lähdemme romanttisesti kimppakyydillä töihin, itselläni oli edessä taas koulutuspäivä pääkonttorilla joka on vain kivenheiton päässä Villen duunipaikasta. Tosiaan tuo meitin romurauta on viime aikoina vähän oikutellut ja pakkasesta se tykkää vielä vähemmän. Aamulla liikkeelle lähdettäessä pääsin suhteelisen hyvin sisälle pelkääjän paikalle. Poistuminen ei sitten sujunutkaan enää niin sutjakkaasti. Mun piti pompata pikaisesti pois bussipysäkillä kyydistä, mutta ovi ei sitten enää auennutkaan. Ei auttanut muu kuin poistaa kuski ja kammeta itsensä perästä samasta ovesta. Hirvittävän kätevää talvitamineissa suorittaa tuota jumppaa pesupallon kokoissa autossa!

Illalla suunnistimme arkiromantiikkaa uhkuen poikkeuksellisesti Prismaan ruokaostoksille, kun samalla reissulla piti hankkia vähän pakollista kosmetiikkaa sekä vierailla S-pankissa. Tuotakin reissua olin hiljaa mielessäni suunnitellut jo viikon verran, mutta aikaa vaan ei tuntunut sillekkään löytyvän.

Tänä vuonna sovimme myös ettei lahjoihin panosteta sen kummemmin. Arki veti tässäkin pidemmän korren ja ostimme toisillemme säästöpaketin sukkia. Ne kun tuntuvat aina olevan tässä taloudessa häviävä luonnonvara. Harmi ettei Hello Kitty sukkia löytynyt aikuisten kokoa joten piti tyytyä vähän vähemmän päheisiin, mutta silti värikkäisiin ratkaisuihin.

Mun vuosipäivä lahja, näitä löytyy vielä lisää raidallisina sekä keltaisina :D
Illalla sentään ehti hetken vetää henkeä ja nauttia hyvästä ruuasta sekä viinistä. Ehkä tämä tästä kevättä kohden helpottaa taas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti