tiistai 4. kesäkuuta 2013

Meet The Neighbors


Oltiin tuossa muutama viikko sitten jo alettu puhumaan MC A-rapun kanssa, että olisi kiva grillailla vähän isommalla porukalla. Ajatuksena oli siis että talonporukka tutustuu toisiinsa pienen syöpöttelyn merkeissä. No kuten tavallista tästäkin hommasta meinasi iskeä stressi kun aikatauluja ei tahtonut saada sopimaan yhteen. Ehdin peräti edellisenä iltana kirjoittamaan hätäisesti lapun asiasta alakerran oveen. Pientä jännitusmomenttia oli ilmassa saapuuko kukaan paikalle, ja jos ei saavu niin ollaanpahan ainakin yritetty.


Mun rinsessa kengät ja kertakäyttögrilli.

Evästä meitille.

Juomat piti pitää piilossa, ettei Tuija tule kerjäämään maistiaisia.

Poppi puolesta vastasi jälleen jo reissuissa rähjääntynyt Pal.

Grillin käyttöönotto....jännittävää!

Ja ihan päteväksi osoittautui.

Takapihalla siis.

Lisää kesävarpaita.
No paikalle loppupeleissä ilmestyi neljän eri asuntokunnan väki, samat tyypit joiden kanssa muutenkin ollaan oltu tekemisissä pihapiirissä hilluttaessa. Sinäänsä harmittaa jo valmiiksi kun suurin osa joutuu muuttamaan syksyllä pois putkiremontin tieltä, mukavaa sakkia joiden kanssa on aina hauska jutella. En ole koskaan varmaan tutustunut näin hyvin naapureihini kuin täällä. YYA- sopimuskin tuntuu olevan kaikille itsestään selvyys.

Kolmisen tuntia siinä vierähti sujuvasti ja sitten olikin pakko siirtyä sisätiloihin päiväunille, pötköttelemään makkaramasun viereen. Tälläisia sunnuntai-iltapäiviä lisää kiitos nam!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti